četvrtak, 26. ožujka 2015.

KOS i peta kolona kontra branitelja i Hrvatske/ Točka 6. Memoranduma SANU

ZAKON
O SUZBIJANJU DISKRIMINACIJE
I. OPĆE ODREDBE

Svrha zakona

Članak 1.

(1) Ovim se Zakonom osigurava zaštita i promicanje jednakosti kao najviše vrednote ustavnog poretka Republike Hrvatske, stvaraju se pretpostavke za ostvarivanje jednakih mogućnosti i uređuje zaštita od diskriminacije na osnovi rase ili etničke pripadnosti ili boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, članstva u sindikatu, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog naslijeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije.
(2) Diskriminacijom u smislu ovoga Zakona smatra se stavljanje u nepovoljniji položaj bilo koje osobe po osnovi iz stavka 1. ovoga članka, kao i osobe povezane s njom rodbinskim ili drugim vezama.
(3) Diskriminacijom se smatra i stavljanje neke osobe u nepovoljniji položaj na temelju pogrešne predodžbe o postojanju osnove za diskriminaciju iz stavka 1. ovoga članka.

------------------------------------------------------------------------------------------------
A onda imamo naslov u Jutarnjem listu

SUKOB BRANITELJA I GRAĐANA?
http://www.jutarnji.hr/branitelji-o-anti-prosvjednicima--necemo-prvi-napasti--ali-ako-dode-do-kontakta--uzvratit-cemo---/1298888/
Dakle jasno je, zadnji korak u obespravljivanju branitelja, a preko branitelja i svih Hrvata oduzimanje je građanskog prava, odnosno diskriminacija svih koji ne misle kao Mladić, Šešelj i ostala bagra.

Što znači ovo: SUKOB BRANITELJA I GRAĐANA?

Znači to da imamo dvije skupine

1. Branitelje
i
2. Građane.

Nadalje, to apsolutno znači i da je braniteljima oduzeto pravo na status – Građanin!

Kraju to što tako već godinama i jest, kraju to što se već 15-ak godina sve loše povezuje s braniteljima, što se i uz svaku prometnu nesreću napomene da ju je izazvao branitelj, ta zločinačka politika pročetnički (pogledati pod Memorandum SANU) orijentiranih medija ima za cilj dugoročnim iscrpljivanjem, ponižavanjem i za svaki problem okrivljivanjem branitelja stvoriti klimu otpora i mržnje prema braniteljima, a posredno i posebno prema samostalnoj Hrvatskoj.

Propast Hrvatske krajnji je cilj plaćenika u tobože hrvatskim medijima, a da bi do toga došli potrebno je degradirati i oduzeti svako pravo onima koji su je stvarali – braniteljima, kao i prvom Predsjedniku dr. sc. Franji Tuđmanu.
Stoga proglašavanje branitelja onima koji nisu građani predstavlja zadnji korak u toj zločinačkoj i smrtonosnoj politici srpskih nalogodavaca i pete kolone u obliku beskrupuloznih plaćenika.
Zakon o suzbijanju diskriminacije, po bilo kojoj osnovi, jasno kaže da je divljačko i primitivno oduzimanje prava skupini od najmanje pola milijuna branitelja, kao i njihovih obitelji: roditelja, žena, muževa, djece... teško kriminalno djelo.

Naravno da je iluzorno od DORH-a očekivati kazneni proces protiv odgovornih za ovaj zločina. Naime, nije ovo prvi slučaj diskriminacija samo i jedino branitelja i njihovih obitelji.

Diskriminacija se provodi već godinama, diskriminacija je kad premijer na zahtjev struke i onih koji potpadaju pod ministarstva smjeni 6 ministara, a samo kod branitelja tvrdi da nemaju pravo na ministra koji će skrbiti za svoj resor. Tu se prepoznao i sam ministar Matić, koji prigodno izjavljuje da ga je postavio Milanović i da samo njemu odgovara. Kraju to što je stvar inteligencije shvatiti da nismo u vremenima krvave i zločinačke diktature (ili jesmo?) i da ministar odgovara i onima za koje tobože skrbi, te da nema pravo na bahat i hitlerovsko-mengelovski odnos prema svima koje zastupa, osim ako smo u zločinačkoj i besprizornoj diktaturi, a nismo, ili jesmo?

Diskriminaciju provode i razne udruge koje ubiru milijarde iz proračuna i koje se tobože skrbe za ugrožene no kakve su to organizacije jasno je svakome tko prati njihov rad: kad je u pitanju premlaćivanje djevojčica, volonterki iz udruge U ime obitelji, onda je to u redu, kad primitivni nasilnik HNS-ovac od metar devedeset prebije i nokautira staricu onda to, po Sanji Sarnavki, nipošto nije starica, već politička osoba koja je valjda dobila što je zaslužila, kad je u pitanju vrijeđanje biskupa i kardinala od strane LGBT prosvjednika onda povici "ubij biskupa", spali crkvu", ubij katolibane i katolike"... nisu govor mržnje, već ispoljavanje slobode govora i stavova SDP-HNS-Pupovac koalicije, valjda.

Bespotrebno je reći da bi se u normalnoj državi (odmah) ovakvim kriminalnim skupinama koje ubiru novac, a jedino ne rade ono za što su uzeli novac, taj novac oduzeo. Naime, jasno je da je kriminal od države uzimati novac za određene aktivnosti kao što je zaštita najslabijih, a onda nokautiranje starica, djevojčica, vrijeđanje na vjerskoj osnovi... tretirati kao opravdano i poželjno ponašanje.
A onda tu imamo i Milanovića "pravednog"

Milanoviću "pravednom" puna su usta manjina i pravde no onda imamo stvarnu manjinu i tu veliki mag opsjene ima sasvim suprotan stav:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/milanovic-prekinuo-sutnju-glasna-manjina-nas-nece-pokolebati-u-onome-sto-radimo/779296.aspx

Dakle, nije svaka manjina manjina, neke manjine nemaju pravo na pravdu, veli veliki pravednik.
 
A imamo i petu kolonu u vidu raznih samozvanih blogera i analitičara. Ti blogeri, uz to što su uvreda za inteligenciju, pravi su predstavnici skupine koja podražava Memorandum SANU. Jedan od tih SANU-ovčina je i bloger Feniks, taj beskrupulozni plaćenik koristi svaku priliku da Hrvatsku naznači kao zločinačku tvorevinu, da nema pravo na postojanje, kao i to da Hrvati ne zaslužuju državu zbog... tisuću razloga on ima, a i DORH ima tisuću razloga da ovog ostrašćenog zločinca doživotno smjesti iza rešetaka, no to ne radi, pitanje je zašto??? I to veliko pitanje?

http://pollitika.com/quotkrizariquot-na-ulicama-zagreba

Npr. samo u zadnjem dnevniku taj ogavni mrzitelj desetke puta na najgrublji način krši zakone RH.

Neke od izjava koje podliježu zakonskim sankcijama i zbog kojih bi ovaj zločinac trebao biti osuđen:

I dok smo mi u našoj naivnosti mislili da su priče o „križarima“ davna prošlost, oni su 10. 12. 2014. „osvanuli“ na ulicama Zagreba, u režiji „čadorlija“ formirala se povorka spodoba u crnom s velikim bijelim križevima, koja je ličila na povorke Ku-Klux-Klana negdje iz pedesetih godina prošlog stoljeća na ulicama nekog od južnjačkih gradova u SAD. 

Iako ovo (u daljnjem tekstu dotičnog ću zvati - "ovo", jer nema imena za ovakve zlotvore), Dakle iako "ovo" zna da su križevi simbol branitelja koji si oduzeše život, da je jedino značenje – jedan križ jedan braniteljski život, "ovo" ipak tu ljudsku gestu usporedi sa KKK klanom, nekažnjeno, DORH samo ti spavaj!

Istinaibog ovi nisu pod kapuljačama, ali djeluju jednako zadrto i zvuče jednako prijeteće.
I da, sami sebe zovu „hrvatskim braniteljima“.


Treba li napomenuti da "ovo" lažno tvdi da branitelji sami sebe zovu braniteljima, treba li tvrditi da je "ovo" instrukcije za tu tvrdnju dobio od Šešelja? DORH, samo ti spavaj!

Gledajući danas te koji su već 1990. „uzeli puške i krenuli“ „braniti“ nas, „oslobađati“ nas i „stvarati nam državu“ zaista se ne moramo čuditi što su od Hrvatske uspjeli stvoriti tek ruglo od države. 

Vrijeđanje ugleda RH za DORH nije kazneno djelo, iako je zakon tako propisao, samo ti DORH spavaj!

Eto tako ti novovjeki „križari“ uz punu podršku Crkve u Hrvata, koja je u povijesti uvijek stameno stajala uz svoj ustaški narod, silno zabrinuti za sudbinu hrvatskog naroda i države, ponovo kreću u svoj rušilački pohod, jer oni su stalno na ratnoj stazi i s te staze ne namjeravaju sići.

Da ništa drugo nema do ovoga "ustaški narod", "ovo" bi moralo biti osuđeno na doživotnu robiju, no DORH-u mučenje i ponižavanje čitavog naroda ne znači ništa, apsolutno ništa, a "ovo" i dalje gnoji i priprema smrt i razaranja našoj zemlji i našoj djeci, "ovo" će biti zadovoljno samo kad i zadnje hrvatsko dijete u kolijevci bude mrtvo.

Ovo je samo iz jednog dnevnika i samo dio kazneno kažnjivih napada na jedan narod, svaki njegov dnevnik obiluje stravičnim izljevima mržnje i nakaznosti, DORH se pravi blesav, jer jednostavno ne vjerujem da ovakva kriminalna djela mogu ostati neprimjećena, osobito što "ovo" uredno objavljuje na portalu drugog najvećeg mrzitelja i memorandum-ovce, Babićevog nećaka Babića mlađeg, vlasnika portala index.hr i milijunskog dužnika RH, dok Hrvati muku muče, ratnog zločinca Babića nećak svirepo ubija Hrvatsku, ždere škampe, vozi bijesne aute istovremeno ne plaća porez i živi na naš račun, pritom mu poluimbecilna skupina zadojenog polusvijeta daje podršku i podržava njegov snobovski i bolesno razvratni način života, a krivnju za svoje bijedne živote uredno svaljuje na branitelje, dok Babić mlađi krka janjetinu, jastoge i živi život hedonističkog polusvijeta.

Taj isti, ratnog zločinca, Babića unuk postao je jedan od predvodnika obespravljivanja branitelja, naslovnice njegovog portala, koji ne plaća poreze i koji živi na račun svih Hrvata, vrište od mržnje, mene je recimo trajno banirao jer sam ispod njegove objave

http://www.index.hr/lajk/poster/46959/najdrazi-hrvatski-superjunak

napisao da je kažnjivo vrijeđati čitav narod, a samo zato što se s nečim ne slažeš.

Što reći na tekst u kojem se implicira da su branitelji uhitili onog jadnika (budućeg tajkuna-političara) što je pogriješio adresu i došao pljuvati branitelje:

 http://www.index.hr/vijesti/clanak/satordzije--novi-subnor-a-policija-ista-milicija/802575.aspx

Čisti govor mržnje, čisto iskrivljianje činjenica i usmjeravanje mržnje na krivu adresu, porez neplaćen, jastozi čekaju, branitelji i invalidi se smrzavaju, bravo, bravo!

Što reći o ovome što nikad nije ranjen, nikad nije bio hrvatski vojnik, a zanimljivo je, izgleda da iako u HV-u nije ranjen ipak ima status HRVI, kako? DORH, smao ti spavaj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dosta-je-pravi-branitelji-pozivaju-na-otpor-protiv-agresije-satordzija/798701.aspx

Toga čudaka, ratnog zločinca Babića, nećak uzdiže na pijedestal kao primjerak ratnog stradanja, o majko mila!!! Otkad su to ratni reporteri veći heroji od ratnika, otkad su to oni koji nisu ranjeni veći invalidi od ljudi bez nogu i ruku, u kolicima?

I što sad, branitelji nemaju pravo na mišljenje? Na stav, na to sve ima pravo samo žderač jastoga i posjednik skupih automobila Babićev nećak, Babić junior i ratni reporter bez izvještaja Erceg, ah da, ima izvještaja, bio je jako dobar sa Mladićem i pratio njegove pustolovine, neki to zovu pokoljima, ali ne i Erceg, pitajte ga o Mladiću?
------------------------------------------------------------------------------------------------
A Fred Matić jadni i žalosni? Što reći o čovjeku koji je radno mjesto ministra branitelja shvatio kao priliku za upoznavanje filmskih likova i kojega glava boli od onih za koje treba skrbiti, ništa! Sve je sam rekao.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/145472-fredu-maticu-dojadilo-jedva-cekam-kraj-muka-mi-je-od-svega-kad-ovo-prode-tko-me-od-njih-sretne-nek-se-okrene-na-drugu-stranu.html

Kad me vide, neka jednostavno prijeđu na drugu stranu", kazao je ministar. 

Ipak, za kraj treba dodati ovo: Fred Matić traži od ljudi u kolicima da, kad ga na ulici netko od njih sretne, brzo vozi kolica na drugu stranu, jer će mu napraviti što? Izudarati ga, izbaciti iz kolica, pljunuti, išamarati? Što ćeš im napraviti Frede, reci?

Tužna je sudbina braniteljska, Memorandum SANU traži od svih pripadnika svoje zločinačke organizacije da maksimalno šire mržnju prema braniteljima, Hrvatima i prema Hrvatskoj, svaki divljački čin nagrađuje se, svaki primitivni izljev mržnje nagrađuje se funkcijama i zabetoniranim mjestom u politici ili tajnim agencijama pod krinkom udruga, a koje mi plaćamo, kao i Vladinim agencijama za branje zjala...

Ne treba se nitko bojati za Srbina Marka Grahovca, em su Grahovci i nekad zauzimali visoka mjesta u policiji, dakle imaju veze, em mu je ovim otvaranjem lova na ljude u kolicima osigurana budućnost. Tko se želi kladiti da ćemo za njega još itekako čuti i da će biti strahovito plaćen za to, a da će se braniteljima-invalidima sve oduzeti i da će ih se trpati po zatvorima, ako? Ako drugovi?

------------------------------------------------------------------------------------------------
Subotnji prosvjed protiv ljudi u kolicima iznjedrit će i nove snage, oni koji uspiju najviše zla nanijeti ljudima u kolicima dobit će doživotne sinekure, sutra ćete čuti za nova imena, zasigurno, ukoliko tko od njih uspije isprovocirati Hrvatske policajce da ubiju ili bar zatvore nekoga od Hrvatskih branitelja u kolicima taj će ostati zlatnim slovima zapisan u velikosrpskim knjigama.

Zato molim Hrvatsku policiju i Hrvatske branitelje-invalide: Ne nasjedajte velikosrpskom planu, mi smo jedno i ono ispravno, oni su plaćenici i sotonine sluge, njima je cilj kaos i rijeke Hrvatske krvi, nedajmo im gušta!

Obratite pažnju na stavak 6. Memoranduma SANU.

Subota 21.02.2015. vjerojatno je početak kraja za nekoga, kao i direktna naredba kriminalaca i nalogodavaca SANU.

Možda je krajnje vrijeme da i SDP razmisli u kojoj državi živi i tko i njima radi o glavi!

Memorandum SANU II

1. Umanjiti odgovornost Srbije za počinjene zločine i razaranja, i optužnicama, potjernicama i montiranim sudskim procesima protiv državljana BiH, Hrvatske i Kosova staviti je u ravnopravan položaj sa državama u okruženju.
2. Odvratiti pažnju regionalnih i međunarodnih medija sa završnih procesa bivšim pripadnicima srbijanskog političkog, obavještajnog i vojnog vrha i političkog vrha Republike srpske kojem se sudi u Haaškom tribunalu
3. Susjedne države BiH, Hrvatsku i Kosovo dovesti u položaj da odustanu od tužbi najavljenih pred međunarodnim sudovima.
4. Pokajničkim akcijama dovesti Srbiju u jednak položaj sa stradalim i oštećenim državama iz okruženja.
5. Inzistirati na zatvaranju Haaškog tribunala i na suđenju generalu Ratku Mladiću pred domaćim pravosuđem.
6. Destabilizirati vlade susjednih država, provocirati unutarnje nezadovoljstvo i nemire i slabiti oštricu optužbi protiv Srbije.
7. Pomagati odcjepljenje Republike Srpske.
8. Inzistirati na konstitutivnosti Srba u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Kosovu i izvršiti tranziciju srpskih zajednica u državama regije u unitarnu, svesrpsku zajednicu.
9. Zaustaviti odvajanje Vojvodine, spriječiti dalju regionalizaciju Srbije i oslabiti djelovanje Islamske zajednice u Sandžaku.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Raztergnimo paklenu mrežu, koju nam je svima naš obćeniti neprijatelj razapeo;
Zaboravimo na nepravde i uvrede, koje smo jedni od drugih preterpili;
Pripišimo svu nesreću našu, njezinim početnikom, a ne narodom našima;
Oprostimo neprijateljem našima, i nastojmo, da nam u buduće nemogu škoditi;
Pomirimo se i pobratimo, te nas se zauzmi jedan za sve i svi za jednoga;
Zakunimo se na svetom grobu naših mučenikah, a taj je grob sva naša domovina, zakunimo se da ćemo dostojno osvetiti otce naše, a osveta nam budi svih nas sloboda, jednakost i bratstvo.
dr. Ante Starčević

Nema komentara:

Objavi komentar