petak, 3. listopada 2014.

Strava u ulici Trg svetog Marka 2

"... Kada su u pitanju sva ova prava o kojima sam govorio na početku; i prava manjina, možda prije svega prava manjina, jer mi smo zbog toga išli u rat, zbog toga smo napadnuti...".

Dakle, napokon je pronađen uzrok zuluma srpskih vojnih i paravojnih postrojbi. Svaka čast Milanoviću,
 Hrvatska ti ovo nikada neće oprostiti, a ni zaboraviti. Nikada.

Vjerovali ili ne, ovo je izjava premijera Milanovića, kao što se vidi i u video prilogu.

https://www.youtube.com/watch?v=ClmvUyMwERo

I kada su profesionalni mrzitelji Republike Hrvatske i Hrvata izgubili dah, kad više nisu mogli naći izlaz iz začaranog kruga morbidnih teorija, a koje je i čitav svijet doživio kao morbidne teorije, iz začaranog kruga suludih objašnjenja zašto hrvatski narod nema pravo na mišljenje, a u konačnici niti na postojanje, Milanović je napravio herojski proboj:

"Za mnom tifusari!"

Dreknu najveći heroj od Drugog svjetskog rata.

Najveći od najvećih će zasigurno postati, samo još moramo definirati područje i naslov laureata, za sad ćemo laureata definirati kao ?.

Što je najveći ? u Hrvata htio reći, što je doslovno rekao, ustvari to je jedno te isto:
Najveći ? rekao je sljedeće:

S pravom su Srbi okupirali trećinu terirorija Republike Hrvatske

S pravom su postavili barikade i ubijali slučajne prolaznike, vozač Dalme, teško ranjen M. Hećimović, teško je ranjen i Z. Martinčić, s pravom su zaklali 12 hrvatskih policajaca.

A onda im se to dopalo pa su se raspištoljili do ludila.

S pravom su oteli tisuće hrvatskih građana, osobito su meta bili policajci, oni koji su se vratili živi imali su i po 50 ožiljaka od gašenja ćikova (vidjeh svojim očima), o ostalim ozljedama da ne govorimo.

I sam sam bio izbačen iz auta kod Štikade i pretrešen na brutalan način, od strane 15-ak Martićevaca, kad su provjerili motorolom jesam li u MUP-u, a nisam bio, pustiše me, jedva. Da sam bio u MUP-u, prgav kakav jesam sigurno ne bih ovo danas pisao.

S pravom su napravili ovo, predugačak je to tekst, previše događaja i imena ubijenih da stane u ovaj tekst pa evo link:

http://www.hic.hr/ratni-zlocini/hrvatska/banovina/kronologija.htm

Ovo je samo dio, da se ne zavaravamo.

S pravom se JNA obrušila samo na Hrvate, a niti jednom nije reagirala na ubijanja Hrvata, niti je reagirala na progon par stotina tisuća Hrvata s okupiranih područja.

S pravom su htjeli potpuno i zauvijek uništiti Hrvatsku državu, jer što je nego uništenje kad neku državu prepoloviš i kad njene građane protjeraš.

S pravom srpske paravojne zločinačke organizacije poklaše tisuće Hrvata i svih ostalih koji im se nađoše pod kamom, nemali broj i Srba koji nisu htjeli rat pobiše.

S pravom su u Vukovaru i okolici pobili oko 4000 građana RH,ranili oko 7000, a ostalih par tisuća odveli u zatočeništvo, pola ih se nikad nije vratilo, ali kako reče ? sami smo krivi, samo mi i nitko više.

S pravom pobiše preko 400 djece.

S pravom poslaše svoje najelitnije jedinice, oklopno mehanizirane brigade u uništavanje Hrvata i svih koji ne misle kao oni.

S pravom su Srbi bacali cvijeće po tenkovima koji su išli sijati smrt, a zašto? Pitam ja vas? Zar stvarno nije moglo drukčije?

S pravom je Stanimirović likovao kad pobiše sve ranjenike iz bolnice, zajedno s većinom osoblja. Zanimljivo, na youtube bijaše taj video, sad ga nema, no ima ga u privatnim arhivama.

S pravom je 91-e Pupovac izjavio da je u Hrvatskoj nasilno pokršteno 11000 srpske dece, a do dana današnjeg nema dokaz niti za jedno.

S pravom nam sve to uradiše prema riječima našeg najvećeg ?.

Dobro, recimo da je ? u u pravu i da smo zaslužili pokolj i pogrom, no što onda bješe razlog da napadoše Sloveniju, BiH, Kosovo, zašto se odcijepiše i Makedonija i Crna Gora.
Da nisu pogodili pravo vrijeme zar zaista netko misli da se ne bi isto proveli?

Velike su ovo riječi, mnogi ne shvaćaju koliko značenje imaju ove riječi.

Ove izjave će biti iskorištene na strašan način, a naš najveći ? zasigurno će u velikosrpskoj politici ostati zapisan kao najveći Srbin nesrpskih korijena, ili ja nešto ne znam o njegovim korijenima?

Bilo kako bilo, što je učinjeno učinjeno je, no neka se najveći ? ne zavarava, Judine škude nisu nikoga usrećile. Mržnja nije nikoga usrećila.

A narodi? Narodi ko narodi, nikako dočekati da završi ova igra prijestolja.
Narodi su statisti i žrtve Joffrey-og ludila.

Zbogom pameti!

Nema komentara:

Objavi komentar